Zoran Kesić / Foto: FoNet/UNS

Novi urednik TV O2 ukinuo reprizu Kesićeve emisije

Autori emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” saopštili su na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici da je odlukom novog glavnog i odgovornog urednika TV O2, Dragana Karadžića, repriza te emisije sklonjena iz programske šeme.

“Obaveštavamo publiku da reprize od večeras, i ubuduće, nedeljom u 23h, neće biti. Odlukom Dragana Karadžića, novog glavnog odgovornog urednika O2tv, repriza je sklonjena iz šeme. Rečeno nam je da ne postoji termin u kom bi mogla da ide, uprkos tome što je repriza emisije bila deo dogovora za narednu sezonu”, saopšteno je na Fejsbuk stranici emisije “24 minuta” sa Zoranom Kesićem.

Naglašava se da je repriza prošle epizode “24 minuta” bila najgledanija emisija tog dana na TV O2.

“Odluka novog urednika, Dragana Karadžića, jeste nelogična, ali ne i neočekivana. U čast reprize koja je sad na nekom drugom, nekom lepšem mestu, premijera će igrati sa istim motivom i energijom kao i svih ovih pet godina”, poručili su autori emisije “24 minuta”.

Inače, nakon što je televizije sa nacionalnom frekvencijom TV Prva i TV O2 kupio Srđan Milovanović, vlasnik korporacije Kopernikus i brat poverenika Srpske napredne stranke za Niš, televizija O2 i Play radio dobili su početkom marta novog glavnog i odgovornog urednika, Dragana Karadžića, koji je na tu poziciju došao sa funkcije zamenika predsednika Upravnog odbora RTS-a. Šta su mu planovi za TV O2, čime se sve bavio, te da li ga je i politčki obračun sa kritičarima SNS-a, koji je vodio na Tviteru pre gašenja naloga, možda preporučio za glavnog urednika te televizije, pročitajte u tekstu Istinomera.