Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Sudar “bentlija” sa Vučićevim automobilom

Kako je javila nedeljna “Politika”, predsednik Srbije doživeo je udes u subotu ujutru, nakon što se automobil marke “bentli”, koji je “driftovao” u kružnom toku Topčiderska zvezda, udario u prvi od tri automobila u predsedničkoj koloni – automobil u kome se nalazio Vučić.

“Politika” piše i da su vozač “bentlija” i njegova dva saputnika odmah privedeni, i da su “odranije poznati policiji”, ali i da nisu imali nameru da se sudare sa Vučićem, već su nakon noćnog provoda “krenuli da se provozaju”.

Pozivajući se na neimenovane izvore, “Blic” je javio da je vlasnik “bentlija” bivši fudbalski reprezentativac Ivica Dragutinović, a da uhapšeni “navodno rade kao obezbeđenje jedne popularne prestoničke diskoteke”.

Ministar Stefanović izjavio je da “u ovom trenutku ne postoje ozbiljne indicije ili dokazi da je Vučić bio meta napada”.

Podsetimo, u novembru 2016. u Jajincima – blizu porodične kuće Vučić – pronađena je gomila oružja, nakon koje su državni funkcioneri i provladini mediji ustvrdili da je reč o pokušaju ubistva Aleksandra i/ili Andreja Vučića. Međutim, javnost i dalje ne zna ništa o detaljima ovog slučaja – ko je ostavio to oružje u Jajincima i zbog čega.