Uncategorized_new

Vukosavljević: Medijska strategija do juna

Ministar informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je juče da će “sutra ili prekosutra” biti formirana radna grupa za izradu nove Medijske strategije Srbije, koja je trebalo da bude gotova do kraja 2016. i da obuhvata period do 2021. godine.

Pročitajte više

“Beogradska zima” koštala 400.000 evra

Grad Beograd je za organizaciju svih programa tokom dva meseca “Beogradske zime” potrošio 49.904.439 dinara (oko 400.000 evra), a istovremeno je u sektoru turizma i usluga zaradio 21 milion evra (oko 2,5 milijardi dinara), izjavio je juče gradski menadžer Goran Vesić.

Pročitajte više

REKOM: Lideri odustali od suočavanja s prošlošću

Lideri zemalja nastalih na području bivše Jugoslavije odustali su od suočavanja sa prošlošću i tranzicione pravde i nema konkretnih koraka ka pomirenju, dok EU, s druge strane, još uvek nema razrađenu podršku tranzicionoj pravdi, rekla je juče Nataša Kandić, u ime osnivača inicijative REKOM.

Pročitajte više

Merkel neće da toleriše Erdoganove izjave

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da ne mogu da budu tolerisane izjave turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, dodajući da nema mesta prihvatanju izjava i drugih zvaničnika u kojima optužuju Berlin za “nacističku praksu”.

Pročitajte više