FoNet/Dragan Antonić

Siniša i Marija Mali: Nikada više o privatnom životu

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i bivša supruga Marija saopštili su juče da će ravnopravno podizati troje zajedničke dece i da više javno neće govoriti o privatnom životu.

“Dogovorili smo se da se decidno držimo dogovora koji je napravljen prilikom našeg sporazumnog razvoda, a to je, pre svega, da oboje ravnopravno podižemo našu decu. Iako smo se trudili da tokom braka sve naše bračne probleme čuvamo od očiju onih koji su nam najvažniji u životu, a to su naša deca, u medijima su, i našom krivicom, isplivali detalji iz zajedničkog života koji nikako nisu smeli da budu predmet javnog procenjivanja”, napisali su Marija i Siniša Mali.

Podsetimo, Marija Mali je u intervjuu za portal KRIK govorila o poslovima svog bivšeg supruga, navodeći da je Siniša Mali dobio puno starateljstvo nad troje maloletne dece za samo nekoliko meseci, iako sudski postupci dobijanja starateljstva nad decom u Srbiji mogu da traju i do pet godina i u velikoj većini slučajeva deca pripadnu majci. Osim toga ona je govorila o učešću Malog u slučaju “Savamala” i drugim sumnjivim poslovima, ali i ispričala kako je bila primorana da i sama učestvuje u takvim radnjama. Inače, Marija Mali i Nataša Naletina, još jedna majka koja je ekspresnom odlukom ostala bez starateljstva nad decom, pozvale su pre tri nedelje sve majke u Srbiji koje smatraju da su kao one nepravedno ostale bez starateljstva nad decom, da im se pridruže u borbi za ostvarenje roditeljskih prava.